Alles voor de serviceprovider. 

Meer diensten, extra efficiency en een betere kwaliteit. Met deze drieslag groeit de impact van de intermediairs die jullie ontzorgen. Wij helpendaarbij, met state-of-the-art tools en slimme integraties. Uiteraard gebaseerd op een gedegen kennis van de markt en oog voor innovatie. 
Wij zorgen dat het werkt!

Ontdek.

Op welk vlak wij je helpen met het verbeteren van de klantrelaties en het verhogen van de omzet.

Beheer

Steeds meer serviceproviders zoeken tijdens de beheerfase naar meerwaarde voor hun aangesloten kantoren. Middels ons white-label (intermediair) portaal bieden we de mogelijkheid om kantoren van klein tot groot te ondersteunen tijdens de beheerfase.


Oriëntatie

Naast constante zorg om de bestaande relaties, bieden we veel mogelijkheden op het gebied van oriëntatie. Denk hierbij aan een nieuwe website, website tools, API's, Fastlane berekeningen en het binden van je relatie met het actuele woningaanbod.


Inventarisatie

White-label ondersteuning tijdens de inventarisatiefase. Wij zorgen voor een schaalbare inrichting van website tot aan mid en/of backoffice. Door snel en eenvoudig inzicht in data-, documenten- en brondataverzoeken was inventariseren nog nooit zo eenvoudig.


Bemiddeling

Start jouw advies vanuit het beheer, geïntegreerd in het geheel van de Nationale Hypotheekbond. Nooit meer dubbele data invoer.


Communicatie

De meest structurele vorm van communicatie is de rentecommunicatie. Beheer je (rente) communicatie met je relaties gemakkelijk via ons portaal. 

Wil je dat wij contact met je opnemen? 

Interesse?