Oriëntatie voor intermediairs.

Vóór klanten bij jou binnen lopen, hebben ze al nagedacht over wat ze willen, gekeken bij concurrenten en een idee wat ze zouden willen. Wij helpen jou je klanten te binden in de oriëntatiefase. 

Website - Dutch Media Lab

Een perfecte responsive website met mooie, eenvoudig te gebruiken berekentools en rente overzichten. Van aanvraagmodules tot een pakkende "Over Ons" pagina.

Snel

Dankzij het gebruik van templates kunnen we een website  snel opleveren. Ongeacht of het een onepager, visitekaartje of lead generator is.

Persoonlijk

Vanuit de template bepalen we samen welke modules voor jou relevant zijn en bouwen we een site die helemaal jouw huisstijl ademt. Qua kleur, beelden, teksten, tools… Wat (nog) niet ter zake doet, zetten we uit - maar blijft beschikbaar. Anders dan bij andere aanbieders zijn we heel flexibel. Geheel naar wens, passen we blokken aan of voegen we elementen toe. 

Dé perfecte lead generator

Gecombineerd met de rekentools van de Nationale Hypotheekbond kan een bezoeker gemakkelijk het antwoord vinden waarnaar hij opzoek is. Op die manier kunnen we hem laten nadenken over mogelijkheden die nog meer interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan oversluiten, of antwoord op de vraag:
Kunnen we een hypotheek krijgen voor dat huis dat we op het oog hebben? 

Website tools

Met responsive website tools biedt je jouw klant de ultieme beleving op jouw website. Met de eenvoudige interface, duidelijk taalgebruik, en volledigheid is dit absoluut de beste leadgenerator waarmee je bezoekers van jouw website aan tafel krijgt.

Maximale Hypotheek

De ideale tool om oriënterende klanten een concreet antwoord te geven op de belangrijkste vraag: Hoeveel kan ik lenen voor mijn droomwoning. 

Oversluit berekening

Nederlanders besparen het liefst geld op vaste lasten. De hoogste vaste last is de hypotheek en met deze tool bied je jouw (bestaande) klant de mogelijkheid om zelf te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Rente overzicht

Je klant wilt altijd de laagste rente. Direct inzicht geven in wat die rente is? Kies uit één van de meerdere rente vergelijk tools!

Digitale formulieren

Voorkom dat bestaande klanten weglopen met o.a. klanttevredenheid, inventarisatie, beheer, nazorg en schadeafhandeling. Met onze uitgebreide set van digitale formulieren kunt u de klanttevredenheid en de processen binnen uw organisatie stroomlijnen. 

Nazorg scan

Hoor van uw klanten welke behoeftes  en wensen zij hebben betreft hun situatie door elke jaar automatisch de nazorg scan te delen met jouw klant. 

Schade formulieren 

Passen de behoeftes van jouw klanten nog wel bij de afgesloten verzekering?
Ontbreken er dekkingen, is de gezinssituatie veranderd of wil je de schademelding efficiënt ontvangen? 

Inventarisatie formulier

Met de inventarisatie formulieren kan je op elke moment in het proces de klant vragen zijn gegevens of mening te geven. Is alles duidelijk? Naar wens? Is de klant op de hoogte van producten die aanvullend van belang kunnen zijn? Hoe scoort jouw dienstverlening op onderdelen en per medewerker door de tijd? Zo kun je controleren of je klant het advies, dienst of product goed heeft begrepen. 

Vragen? Stel ze aan Wouter!

Contact Wouter